swMenuFree

ioi2012v2.jpgioi2013v2.jpgsliki_naslovna1.jpgsliki_naslovna2.jpgsliki_naslovna3.jpgsliki_naslovna4.jpgsliki_naslovna5.jpgsliki_naslovna6.jpgsliki_naslovna7.jpgsliki_naslovna8.jpgsliki_naslovnamendo.jpgslikinaslovna10.jpgslikinaslovna11.jpgslikinaslovna12.jpgslikinaslovna13.jpg
Здружението се залага за развој и унапредување на информатиката и нејзина примена во сите аспекти на општественото делување

III Европска Јуниорска Олимпиј…

18-08-2019

Од 23.08.2019 до 29.08.2019, во Марибор, Словенија, ќе се одржи третата по ред Европска Јуниорс...

 

 

Loading ...
Соопштение до медиуми за ИОИ 2019</p>"
© 2009-2019 Здружение на информатичарите на Македонија. Сите права се задржани.