swMenuFree

Македонска олимпијада

XXV Македонска (Јуниорска) Олимпијада по Информатика 2021, 23.04.2021

 

Предвиден ден за одржување на олимпијадите е петок 23.4 (петок), во периодот од 11:30 до 16:00 часот, во просториите на ФИНКИ.

Решавањето задачи за МОИ е предвидено да трае 210 минути, а за МЈОИ 180 минути.

Во среда, најдоцна до 13:00 овие информации ќе бидат ажурирани и конечни. Натпреварувачите задолжително да проверат во среда  во 13:00 овде за новите информации.

Поканети учесници на Македонска Олимпијада по информатика 2021

Поканети учесници на Македонска Јуниорска Олимпијада по информатика 2021

Агенда за Македонска (Јуниорска) Олимпијада по информатика 2021

Резултати од Македонска Олимпијада по информатика 2021

Резултати од Македонска Јуниорска Олимпијада по информатика 2021

© 2009-2021 Здружение на информатичарите на Македонија. Сите права се задржани.