swMenuFree

Меѓународни натпревари по информатика 2020

 

XIV Јуниорска Балканска Олимпијада по Информатика (ЈБОИ 2020), Никозија, Кипар

IV Европска Јуниорска Олимпијада по Информатика (ЕЈОИ 2020)

XXVIII Балканска Олимпијада по Информатика (БОИ 2020), Словенија

XXXII Интернационална Олимпијада по Информатика (ИОИ 2020), Сингапур

© 2009-2020 Здружение на информатичарите на Македонија. Сите права се задржани.