swMenuFree

Регионален натпревар

XXVIII Регионален натпревар 07.03.2020

 

Прелиминарни и тековни информации за натпреварот

Листа на пријавени ученици за регионалниот натпревар

Конечни резултати од регионалниот натпревар

Листа на поканети учесници на државниот натпревар


 

© 2009-2020 Здружение на информатичарите на Македонија. Сите права се задржани.