swMenuFree

Државен натпревар 2013

XXIV Државен натпревар по информатика, за учесниците на циклусот натпревари 2013, се одржа на 30.03. (Сабота) и 31.03. (Недела) во Скопје.

За повеќе информации кликнете овде.

 

© 2009-2020 Здружение на информатичарите на Македонија. Сите права се задржани.