swMenuFree

XVII Македонска олимпијада по информатика и VII Државен натпревар за основно образование - апликативни вештини

XVII Македонска Олимпијада по Информатика и VII Државен натпревар по информатика - апликативни вештини (за основно образование) се одржаа од 12.04.2013 (Петок) до 14.04.2013 (Недела), во СОУ Гимназија „Митко Пенџуклиски“ - Кратово.

За повеќе информации за Македонската Олимпијада по Информатика, кликнете овде.

За повеќе информации за Државниот натпревар за основно образование, кликнете овде.

 

© 2009-2020 Здружение на информатичарите на Македонија. Сите права се задржани.