swMenuFree

Годишно собрание на ЗИМ 2016

На 28.12.2016, во просториите на Факултетот за информатички науки и компјутерско инженерство (ФИНКИ), се одржа Годишното Собрание на Здружението на Информатичари на Македонија (ЗИМ).

 

 

© 2009-2019 Здружение на информатичарите на Македонија. Сите права се задржани.