swMenuFree

Почеток на циклусот натпревари за 2017-та

Започнува циклусот на натпревари по информатика за 2017 година!

Повеќе информации тука.

 

 

© 2009-2019 Здружение на информатичарите на Македонија. Сите права се задржани.