swMenuFree

Регионален натпревар 2017

XXV Регионален натпревар по информатика се одржa на 04 март 2017 година, во два региони: Скопје и Струмица.

Повеќе информации за натпреварот можете да најдете овде.

© 2009-2019 Здружение на информатичарите на Македонија. Сите права се задржани.