swMenuFree

Новости

Бронзен медал на ИОИ 2017

Бронзениот медал го освои Филип Михов.

Повеќе...

ИОИ 2017 во Техеран, Иран

Од 28.07.2017 до 04.08.2017 во Техеран, Иран, се одржа 29-тата по ред Интернационална Олимпијада по Информатика (ИОИ 2017).

Повеќе...

© 2009-2019 Здружение на информатичарите на Македонија. Сите права се задржани.