swMenuFree

Новости

Бронзен медал на ИОИ 2016

Бронзениот медал го освои Владимир Максимовски.

Повеќе...

ИОИ 2016 во Казањ, Русија

Од 12.08.2016 до 19.08.2016 во Казањ, Русија, се одржа 28-мата по ред Интернационална Олимпијада по Информатика (ИОИ 2016).

Повеќе...

© 2009-2019 Здружение на информатичарите на Македонија. Сите права се задржани.